Кои сме ние

Защо да изберете нас
Качество. Стойност. Обслужване. Това са водещите принципи на продуктите на Swanson Health Products. От 1969 година марката Swanson предоставя хранителни добавки с най-високо качество на достъпни цени и експертно персонализирано обслужване. Още от създаването си компанията се фокусира върху производството и продажбата само и единствено на продукти, изработени от висококачествени суровини.
 
Марката Swanson контролира продуктовата си гама от старта на концепцията до продажбата на първата капсулата, за да ви предложи естествени здравни продукти, на които можете да се доверите. Когато купувате марков продукт на Swanson, можете да бъдете сигурни, че получавате най-доброто.
 
Swanson Health Products участва и в рецензиите на продуктите на ConsumerLab.com и други независими организации, за да осигури най-високото качество и най-добрата стойност в здравните и хранителни добавки.
 
За да произведем нашите висококачествени добавки, ние избираме най-чистите и качествени съставки на пазара. Работим с реномирани разработчици и производители, които са доказали способностите си да спазват нашите строги стандарти за качествено производство, чистота и ефикасност. Производсвената инфраструктура, с която работим ни позволява да произвеждаме продукти в количества, съобразени с нашия обем на продажби, като по този начин гарантираме минимално време за съхранение, оптимална свежест и максимален срок на годност във вашия дом.

Всички съставки, използвани в добавките от марката Swanson, изискват документация от доставчика, включително сертификат за анализ, който гарантира, че те отговарят на спецификациите на продуктите с марка Swanson.

Съставките се тестват на различни етапи в производствения процес, за да се провери чистотата и ефикасността им. Всички готови продукти се проверяват от нашите специалисти по качествен контрол и се тестват за чистота и ефективност от независими лаборатории от трети, за да се гарантира, че всяка добавка съдържа точно това, което е посочено на етикета.

Swanson Health Products се ангажира да поддържа продукти с най-високо качество и това е една от причините компанията да бъде припозната като лидер  с най-много внедрени добри бизнес практиките в индустрията. От 2001г. Swanson Health Products работи в съответствие с добрите производствени практики (GMPs) - почти десетилетие, преди това да се превърне в регламент на Федералната агенция по лекарствата (FDA). 
 
Брандът Swansonе признат за регистриран GMP партньор от NSF International, водещ световен авторитет в областта на разработването на стандарти за обществената безопасност. Като участници в доброволната програма на NSFGMP, централата на компанията и съоръженията в Fargo се одитират от независими експерти, за да се осигури пълно съответствие с федералните изисквания и разпоредби.
 
С над 67-годишния си опит в над 80 страни по света, NSF извършава анализи с най-високо ниво на научна и техническа експертиза. Марката NSF се признава за нейната стойност в международната търговия по света и се уважава от регулаторните агенции на местно, държавно и федерално ниво.
Swanson Health Products е една компания мечта за уелнес към света, основана през 1969 година със седалище в град Фарго. Нейн основоположник е Лиланд Суонсън старши-ентусиаст по отношение на физическото здраве у хората.
 
Днес, компанията е реализирала тази мечта, като всекидневно достига до милиони хора по света, които се грижат за здравето си и мечтаят за един по здравословен живот.
 
Лиланд Суонсън е силно повлиян от д-р Линус Полинс, д-р Ъруин Стоун, д-р Роджър Уилямс, Пол Брег и Адел Дейвис, всички пионери във физическото здраве и движението за хранителни добавки. В следствие на, което той започва личен режижм с витамин Е. Лиланд го поръчва от един от първите здравни оутлети за добавки в страната - Sturdee, осигуряващи първите доставки по пощата на витамини по онова време. До 1968 г. той е редовен потребител на няколко витамини и добавки, и започва да ги поръчва в насипно състояние, за да поддържа негов собствен запас. Не след дълго той решава да тества пазара и поръчва 5000 капсули с витамин Е от производител в Охайо. Следва закупуване на поле за реклама в седмичното списание Capper и започва да продава добавки по пощата. А по-късно започва да пуска малки каталози в пощите на потенциални клиенти, за да привлече интереса им.
 
През 1980 SHP (Swanson Health Products) работи с около 10 служители на витрина в центъра на Фарго. През 1982 г. компанията премества своето производството в сграда голяма 15,000 кв.м. в Индустриален парк Фарго.
 
Но заедно с разрастването на компанията през 1982 г., се случва трагедия, а именно смъртта на Лиланд Суонсън. Синовете му обещават да продължaт традицията, която Лиланд започва и утвърждава и се отправят към основната му цел “да доставят уелнес по целия свят”.
 
Тъй като SHP се разраства, започва наемане на допълнително пространство около гр. Фарго, за да се вместят хранителните продукти, поръчани от обществото, преминало през възраждане на здравното съзнание. През 1996 г. се случва трагедия в компанията отново, когато умира Джей Суонсън, оставяйки в наследство ангажимента към здравословна Америка единствено в ръцете на Лий Суонсън младши.
 
Сега той управлява фирма с над 200 служители. Лий обяви в общото събрание на персонала на SHP, че компанията ще продължим с още по-голяма ангажираност предлагането на продукти с високо качество, ниски цени и коректно обслужване на клиентите.
 
През 1990 г. развитието на сайта SHP, swansonvitamins.com, отвори друг път на услугата, за да отговори на нуждите на клиентите. Сайтът предлага не само здравни и уелнес продукти, но също така и описания на продукти, здравословни рецепти, доклади за обещаващи изследвания и голямо разнообразие от здравна информация, всичко това налично за клиентите на SHP.
 
Под ръководството на Лий, SHP продължава с бързи темпове на растеж. В началото на новото хилядолетие, SHP се мести в нова 120,000 кв.м. сграда, което позволява на компанията да приюти кол център, център за обслужване на клиенти, маркетинг, производство, съхранение и доставка под един покрив. Новата сграда е постоянно в процес на разширяване и по-голям растеж на съоръжението е планирано в близко бъдеще.
 
През май 2010 г. SHP разшири работата си в Харисбърг, Пенсилвания. Swanson Health Products "East Coast Distribution Center (ECDC) служи като допълнителен център, създаден, за да помогне на SHP да прави това, което прави най-добре: да служи на своите клиенти. Местоположението на този механизъм е избран, за да се премахне един до два дни от времето за транзитиране на поръчки, изпратени до клиенти на източния бряг. По същата причина, през април на 2011 г., Swanson Health Products отвори West Coast DistributionCenter (WCDC) в Спаркс, Невада.
 
Сега, можем с увереност да кажем, че с всички сайтове вече завършени и работещи, в компанията работят над 500 висококвалифицирани души, които са до Вас за да направят живота Ви по-здравословен и тонизиран.
Свържете се с нас

Екипът ни е на ваше разположение от понеделник до петък, от 09:00 до 17:30 часа. Обадете ни се на 0879 51 57 53, пишете ни на имейл help@swansonvitamins.bg или се свържете с нас във Facebook. И, разбира се, не пропускайте да разгледате страницата ни Помощен център. Там ще намерите полезна информация.

 • Адрес


  София, ул. Беловодски път 34
 • Имейл

  Пишете ни на:

  help@swansonvitamins.bg
 • Телефон

  Звъннете ни на:

  0879 51 57 53