Две билки, които са признати като природно средство за здравето на стомаха
Традиционна комбинация, която тонизира целия организъм
Всяка капсула съдържа по 300 мг джинджифил и 300 мг куркума
Научният анализ показва, че коренът от джинджифил съдържа стотици съединения и метаболити, някои от които са изключително полезни за човешкото здраве. От тях най-подробно са изследвани гингеролите и шогаолите. Известно е, че фенолните съединения в джинджифила помагат за облекчаване на дразненето на стомашно-чревния тракт, стимулират производството на слюнка и жлъчен сок и потискат стомашните контракции, докато храната и течностите се движат, като така се намалява гаденето и стомашното неразположение. В същото време коренът от джинджифил оказва благоприятен ефект върху ензимите трипсин и панкреатична липаза, с което повишава подвижността през храносмилателния тракт и намалява риска от рак на дебелото черво. Той има и други ползи за здравето и заради това се предлага и като хранителна добавка. В комбинация към ползите от приема на Джинджифил, този продукт съдържа и Куркума, която оказва прочистващо и детоксикиращо действие върху организма. Куркумата подпомага извеждането на токсините от тялото, подкрепя здравето на храносмилателната система, оказва противовъзпалително и противораково действие.
Защо е необходимо да приемам този продукт?
Джинджифилът е цъфтящо растение, което произхожда от Китай. Като подправка и за производството на хранителни добавки се използва неговото коренище. Затова и продуктите с този екстракт често се означават като „корен от джинджифил”. Едва ли има човек, който поне веднъж в живота си да не е страдал от стомашно неразположение. Голяма част от вирусните инфекции причиняват гадене. Коренът от джинджифил съдържа естествени съединения, които потискат гаденето и премахват стомашното неразположение. Той е едно от най-добрите и изпитани природни средства, които насърчават храносмилането и се грижат за стомашното здраве. Освен това коренът от джинджифил помага при мускулни болки, остеоартрит, болест на Алцхаймер и др.
Пушенето, употребата на алкохол, честото пиене на антибиотици, неправилното хранене и начин на живот, хормоналните смущения, дори живота в градове, в които има твърде много изгорели газове във въздуха, могат да задръстят тялото Ви с токсини. С времето те се отделят в човешката система и са предпоставка за сериозни заболявания в бъдеще. Позната основно като подправка в кърито, куркумата е най-мощната билка на планетата в борбата с редица болести, притежава противовъзпалително действие и по естествен път изчиства организма от натрупаните токсини. Предимно използвана в китайската медицина и аюрведа, тя намира своето широко приложение при лечението на: лошо храносмилане, чернодробни нарушения, помага при различни видове инфекции, има противовъзпалително свойство, удължава живота на клетките, забавя процесите на стареене и ограничава растежа на туморите, действа изчистващо и детоксикиращо на организма.
Комбинацията от Джинджифил и Куркума в този продукт комбинира две мощни природни съставки за насърчаване на здравето на храносмилателната система.
Как действа продуктът и какви са ползите от приема му?
Уникалният аромат на корена от джинджифил идва от неговите естествени масла, най-важното от които е гингеролът. Гингеролът е основното биоактивно съединение в джинджифила, отговорно за голяма част от неговите лечебни свойства. То притежава мощно противовъзпалително и антиоксидантно действие. Гингеролът намалява риска от инфекции и може да ограничи растежа на много различни видове бактерии. Благодарение на естествените си съединения, коренът от джинджифил е високоефективен срещу гадене. Той има дълга история на употреба като лек срещу морска болест и е напълно доказано, че е полезен в същата степен, в която действат и конвенционалните лекарства по лекарско предписание. Коренът от джинджифил като цяло благоприятства храносмилането, ускорява изпразването на стомаха и помага на хората, страдащи от диспепсия и лошо храносмилане. Благодарение на своите противовъзпалителни свойства, коренът от джинджифил е жизненоважен и за здравето на черния дроб. Установено е, че терапевтичните му съставки гингерол и шогаол забавят действието на простагландините и цитокините – две вещества, които могат да причинят сериозно възпаление в организма. Възпалението от своя страна може да доведе до така нареченото „безалкохолно мастно чернодробно заболяване”. Доказано е, че джинджифилът чувствително намалява действието на възпалителния цитоксин TNF и така предпазва здравето на черния дроб. Коренът от джинджифил също така намалява мускулната болка в следствие на физически упражнения. Смята се, че това негово действие се дължи на противовъзпалителните му свойства. Остеоартритът е често срещан здравословен проблем, при който настъпва дегенерация на ставите в тялото, което води до симптоми като ставна болка и скованост. Коренът от джинджифил значително намалява болката при хората с остеоартрит. Той действа благоприятно и при тези, страдащи от диабет, като намалява нивата на кръвната захар в организма. И това съвсем не е всичко. Коренът от джинджифил може да намали нивата на лошия холестерол; подкрепя жените по време на менструацията, като намалява коремната болка; предпазва мозъка от увреждания, които настъпват с възрастта. Джинджифилът също така съдържа вещество, наречено 6-гингерол, което притежава противораково действие и може да предпази организма от злокачествени заболявания, особено от рак на дебелото черво.
Куркумата и особено нейното най-активно съединение куркумин имат много научно доказани ползи за здравето. Куркумата намалява риска от сърдечни заболявания, Алцхаймер и рак. Тя е мощно противовъзпалително и антиоксидантно средство, което намалява симптомите при депресия и артрит. Освен това Куркумата подпомага детоксикацията. Това е процес, при който токсините се отстраняват от тялото. Здравият черен дроб е от първостепенно значение за оптималното физическо и психическо здраве. Много проучвания вече доказаха, че куркумата може да ограничи пораженията, които вредните токсични вещества могат да нанесат на черния дроб. Куркумата също стимулира производството на жлъчка и отделянето й от жлъчния мехур, като спомага за елиминирането на нежеланите отпадъци от тялото.
Кога е подходящо да приемаме този продукт?
Този продукт може да се приема без прекъсване профилактично за поддържане на доброто здраве на организма Ви, за насърчаване на храносмилането, а също така за предотвратяване и предпазване от някои от следните симптоми:
• Гадене
• Лошо храносмилане
• Мускулни болки
• Коремни болки по време на менструация
• Вирусни инфекции
• Остеоартрит
• Алцхаймер
• Диабет
• Заболявания на сърдечно-съдовата система
• Заболявания на черния дроб
• Улцерозен колит
Приемът на този продукт води до следните ползи:
• Потиска гаденето от различни причинители – пътуване, бременност, стомашни вируси и др.
• Намалява мускулната болка след тренировки
• Предпазва ставите от дегенерация
• Намалява болката в ставите в следствие на остеоартрит
• Намалява болката при менструация
• Ограничава растежа на вредните бактерии
• Намалява риска от инфекции
• Регулира нивата на кръвната захар
• Намалява нивата на лошия холестерол
• Предпазва мозъка от увреждания в следствие на възрастта
• Предпазва от рак на дебелото черво
• Намалява риска от диабет
• Намалява риска от сърдечно-съдови заболявания
• Подобрява състоянието на болните от артрит
• Подпомага загубата на тегло
• Подпомага детоксикацията на организма
• Успешно се справя със синдрома на раздразнените черва
Качество
Суонсън притежава най-високия Рейтинг "А" за безопасност от Националната асоциация за храни и хранителни продукти в САЩ. Всички продукти на Суонсън имат GMPs сертификати за добри производствени практики. Те гарантират, че производителят използва висококачествени съставки с гарантиран произход и контрол, сигурни опаковки, чисти съоражения и спазва безопасните процедури на производство.
Състав и прием:
Допълнителни предписания
Състав | Съдържание в една доза | Съдържание в максимална дневна доза |
Корен от джинджифил (Zingiber officinale) | 300 мг | 600 мг |
Корен от куркума (Curcuma longa) | 300 мг | 600 мг |
Научният анализ показва, че коренът от джинджифил съдържа стотици съединения и метаболити, някои от които са изключително полезни за човешкото здраве. От тях най-подробно са изследвани гингеролите и шогаолите. Известно е, че фенолните съединения в джинджифила помагат за облекчаване на дразненето на стомашно-чревния тракт, стимулират производството на слюнка и жлъчен сок и потискат стомашните контракции, докато храната и течностите се движат, като така се намалява гаденето и стомашното неразположение. В същото време коренът от джинджифил оказва благоприятен ефект върху ензимите трипсин и панкреатична липаза, с което повишава подвижността през храносмилателния тракт и намалява риска от рак на дебелото черво. Той има и други ползи за здравето и заради това се предлага и като хранителна добавка. В комбинация към ползите от приема на Джинджифил, този продукт съдържа и Куркума, която оказва прочистващо и детоксикиращо действие върху организма. Куркумата подпомага извеждането на токсините от тялото, подкрепя здравето на храносмилателната система, оказва противовъзпалително и противораково действие.
Защо е необходимо да приемам този продукт?
Джинджифилът е цъфтящо растение, което произхожда от Китай. Като подправка и за производството на хранителни добавки се използва неговото коренище. Затова и продуктите с този екстракт често се означават като „корен от джинджифил”. Едва ли има човек, който поне веднъж в живота си да не е страдал от стомашно неразположение. Голяма част от вирусните инфекции причиняват гадене. Коренът от джинджифил съдържа естествени съединения, които потискат гаденето и премахват стомашното неразположение. Той е едно от най-добрите и изпитани природни средства, които насърчават храносмилането и се грижат за стомашното здраве. Освен това коренът от джинджифил помага при мускулни болки, остеоартрит, болест на Алцхаймер и др.
Пушенето, употребата на алкохол, честото пиене на антибиотици, неправилното хранене и начин на живот, хормоналните смущения, дори живота в градове, в които има твърде много изгорели газове във въздуха, могат да задръстят тялото Ви с токсини. С времето те се отделят в човешката система и са предпоставка за сериозни заболявания в бъдеще. Позната основно като подправка в кърито, куркумата е най-мощната билка на планетата в борбата с редица болести, притежава противовъзпалително действие и по естествен път изчиства организма от натрупаните токсини. Предимно използвана в китайската медицина и аюрведа, тя намира своето широко приложение при лечението на: лошо храносмилане, чернодробни нарушения, помага при различни видове инфекции, има противовъзпалително свойство, удължава живота на клетките, забавя процесите на стареене и ограничава растежа на туморите, действа изчистващо и детоксикиращо на организма.
Комбинацията от Джинджифил и Куркума в този продукт комбинира две мощни природни съставки за насърчаване на здравето на храносмилателната система.
Как действа продуктът и какви са ползите от приема му?
Уникалният аромат на корена от джинджифил идва от неговите естествени масла, най-важното от които е гингеролът. Гингеролът е основното биоактивно съединение в джинджифила, отговорно за голяма част от неговите лечебни свойства. То притежава мощно противовъзпалително и антиоксидантно действие. Гингеролът намалява риска от инфекции и може да ограничи растежа на много различни видове бактерии. Благодарение на естествените си съединения, коренът от джинджифил е високоефективен срещу гадене. Той има дълга история на употреба като лек срещу морска болест и е напълно доказано, че е полезен в същата степен, в която действат и конвенционалните лекарства по лекарско предписание. Коренът от джинджифил като цяло благоприятства храносмилането, ускорява изпразването на стомаха и помага на хората, страдащи от диспепсия и лошо храносмилане. Благодарение на своите противовъзпалителни свойства, коренът от джинджифил е жизненоважен и за здравето на черния дроб. Установено е, че терапевтичните му съставки гингерол и шогаол забавят действието на простагландините и цитокините – две вещества, които могат да причинят сериозно възпаление в организма. Възпалението от своя страна може да доведе до така нареченото „безалкохолно мастно чернодробно заболяване”. Доказано е, че джинджифилът чувствително намалява действието на възпалителния цитоксин TNF и така предпазва здравето на черния дроб. Коренът от джинджифил също така намалява мускулната болка в следствие на физически упражнения. Смята се, че това негово действие се дължи на противовъзпалителните му свойства. Остеоартритът е често срещан здравословен проблем, при който настъпва дегенерация на ставите в тялото, което води до симптоми като ставна болка и скованост. Коренът от джинджифил значително намалява болката при хората с остеоартрит. Той действа благоприятно и при тези, страдащи от диабет, като намалява нивата на кръвната захар в организма. И това съвсем не е всичко. Коренът от джинджифил може да намали нивата на лошия холестерол; подкрепя жените по време на менструацията, като намалява коремната болка; предпазва мозъка от увреждания, които настъпват с възрастта. Джинджифилът също така съдържа вещество, наречено 6-гингерол, което притежава противораково действие и може да предпази организма от злокачествени заболявания, особено от рак на дебелото черво.
Куркумата и особено нейното най-активно съединение куркумин имат много научно доказани ползи за здравето. Куркумата намалява риска от сърдечни заболявания, Алцхаймер и рак. Тя е мощно противовъзпалително и антиоксидантно средство, което намалява симптомите при депресия и артрит. Освен това Куркумата подпомага детоксикацията. Това е процес, при който токсините се отстраняват от тялото. Здравият черен дроб е от първостепенно значение за оптималното физическо и психическо здраве. Много проучвания вече доказаха, че куркумата може да ограничи пораженията, които вредните токсични вещества могат да нанесат на черния дроб. Куркумата също стимулира производството на жлъчка и отделянето й от жлъчния мехур, като спомага за елиминирането на нежеланите отпадъци от тялото.
Кога е подходящо да приемаме този продукт?
Този продукт може да се приема без прекъсване профилактично за поддържане на доброто здраве на организма Ви, за насърчаване на храносмилането, а също така за предотвратяване и предпазване от някои от следните симптоми:
• Гадене
• Лошо храносмилане
• Мускулни болки
• Коремни болки по време на менструация
• Вирусни инфекции
• Остеоартрит
• Алцхаймер
• Диабет
• Заболявания на сърдечно-съдовата система
• Заболявания на черния дроб
• Улцерозен колит
Приемът на този продукт води до следните ползи:
• Потиска гаденето от различни причинители – пътуване, бременност, стомашни вируси и др.
• Намалява мускулната болка след тренировки
• Предпазва ставите от дегенерация
• Намалява болката в ставите в следствие на остеоартрит
• Намалява болката при менструация
• Ограничава растежа на вредните бактерии
• Намалява риска от инфекции
• Регулира нивата на кръвната захар
• Намалява нивата на лошия холестерол
• Предпазва мозъка от увреждания в следствие на възрастта
• Предпазва от рак на дебелото черво
• Намалява риска от диабет
• Намалява риска от сърдечно-съдови заболявания
• Подобрява състоянието на болните от артрит
• Подпомага загубата на тегло
• Подпомага детоксикацията на организма
• Успешно се справя със синдрома на раздразнените черва
Качество
Суонсън притежава най-високия Рейтинг "А" за безопасност от Националната асоциация за храни и хранителни продукти в САЩ. Всички продукти на Суонсън имат GMPs сертификати за добри производствени практики. Те гарантират, че производителят използва висококачествени съставки с гарантиран произход и контрол, сигурни опаковки, чисти съоражения и спазва безопасните процедури на производство.
Състав и прием:
Допълнителни предписания
Състав | Съдържание в една доза | Съдържание в максимална дневна доза |
Корен от джинджифил (Zingiber officinale) | 300 мг | 600 мг |
Корен от куркума (Curcuma longa) | 300 мг | 600 мг |
Напишете Коментар