Намалява риска от развитието на злокачествени заболявания
Регулира нивата на кръвната захар
Защитава кожата от вредното действие на УВ лъчите
Сулфорафанът е естествено растително съединение, което се среща в някои кръстоцветни зеленчуци като зелето и карфиола, но в особено големи количества се открива в броколите. Тази естествена съставка се свързва с много ползи за здравето, най-вече със своите противоканцерогенни и антиракови свойства, но трябва човек да изяде промишлени количества броколи, за да си набави достатъчни количества сулфорафан. Поради тази причина можете да откриете сулфорафана под формата на хранителна добавка, което гарантира, че ще получите всички негови здравословни ползи.
Защо е необходимо да приемам този продукт?
Сулфорафанът е богато на сяра съединение, което се активира, когато съставката глюкорафанин влезе в контакт с мирозиназата - семейство ензими, които играят роля в защитния отговор на растенията. Мирозиназните ензими се освобождават и активират само когато растението е повредено. Следователно, броколите трябва да бъдат нарязани, за да се освободи полезният за човешкото здраве сулфорафан. Суровите зеленчуци имат най-високи нива на сулфорафан. Но е напълно невъзможно да консумираме сурови броколи в такива големи количества. Ето защо голяма част от тяхното полезно действие се губи при готвене. Най-сигурният начин да получите сулфорафан от броколи е да го приемате под формата на хранителна добавка.
Кога е подходащо да приемаме този продукт?
Ракът е тежко заболяване, характеризиращо се с неконтролиран растеж на клетките. Доказано е, че сулфорафанът притежава противоракови свойства и намалява размера и броя на различните видове ракови клетки. Сулфорафанът може да защити здравето на сърцето, тъй като намалява възпалението. А възпалението води до стесняване на артериите, което е основна причина за сърдечно-съдовите заболявания. Освен това екстрактът от броколи коригира ефективно нивата на кръвната захар и може да подобри значително състоянието при хората, страдащи от диабет тип 2. Проучванията показват, че сулфорафанът може да има и други ползи за здравето: да лекува определени симптоми на аутизъм, може да намали уврежданията на кожата в следствие от UV лъчите, предпазва мозъка от увреждания и подобрява паметта, регулира функцията на стомаха, като намалява риска от запек.
Приемайте сулфорафан от броколи, за общо здраве на организма и за предпазване от:
• Сърдечно-съдови заболявания
• Рак
• Възпалителни процеси в организма
• Диабет тип 2
• Проблеми с нивата на кръвната захар
• Нередовен стомах
• Когнитивни смущения
• Затруднения с паметта
• Аутизъм
Как действа продуктът и какви са ползите от приема му?
Сулфорафанът освобождава определени антиоксиданти и детоксикиращи ензими, които могат да предотвратят растежа на раковите клетки. Доказано е, че екстрактът от броколи предпазва от развитието на канцерогени – вещества, които причиняват рак. Ето защо този естествен продукт се препоръчва за употреба при хора, които са потенциално застрашени от развитието на злокачествени заболявания. Освен това сулфорафанът намалява риска от стестнявания на кръвоносната система, с което защитава здравето на сърдечно-съдовата система. Редица проучвания вече доказват, че сулфорафанът от броколи подобрява значително състоянието при хората, страдащи от аутизъм. Със своята способност да регулира функцията на храносмилателната система и да подобрява работата на мозъка, екстрактът от броколи се превръща в широкоспектърна хранителна добавка, която като цяло благоприятства човешкото здраве. Приемът на този продукт води до следните ползи:
• Намалява риска от развитието на злокачествени заболявания
• Регулира нивата на кръвната захар
• Предпазва от развитието на диабет тип 2
• Подобрява работата на храносмилателната система
• Намалява риска от запек
• Лекува възпалението
• Предотвратява стесняването на артериите
• Защитава здравето на сърдечно-съдовата система
• Подобрява здравето при хората, страдащи от аутизъм
• Защитава кожата от вредното действие на УВ лъчите
Прочетете повече за сулфорафана в нашия блог в статията "Сулфорафанът – мощно средство за борба с рака и не само".
Качество
Суонсън притежава най-високия Рейтинг "А" за безопасност от Националната асоциация за храни и хранителни продукти в САЩ. Всички продукти на Суонсън имат GMPs сертификати за добри производствени практики. Те гарантират, че производителят използва висококачествени съставки с гарантиран произход и контрол, сигурни опаковки, чисти съоражения и спазва безопасните процедури на производство.
Състав на продукта:
Допълнителни предписания
Състав | Съдържание в една доза | Съдържание в максимална дневна доза |
Сулфорафан (от BroccoPhane® концентрат от кълнове от броколи, стандартизиран до 0,4% сулфорафан) | 400 мкг | 400 мкг |
Сулфорафанът е естествено растително съединение, което се среща в някои кръстоцветни зеленчуци като зелето и карфиола, но в особено големи количества се открива в броколите. Тази естествена съставка се свързва с много ползи за здравето, най-вече със своите противоканцерогенни и антиракови свойства, но трябва човек да изяде промишлени количества броколи, за да си набави достатъчни количества сулфорафан. Поради тази причина можете да откриете сулфорафана под формата на хранителна добавка, което гарантира, че ще получите всички негови здравословни ползи.
Защо е необходимо да приемам този продукт?
Сулфорафанът е богато на сяра съединение, което се активира, когато съставката глюкорафанин влезе в контакт с мирозиназата - семейство ензими, които играят роля в защитния отговор на растенията. Мирозиназните ензими се освобождават и активират само когато растението е повредено. Следователно, броколите трябва да бъдат нарязани, за да се освободи полезният за човешкото здраве сулфорафан. Суровите зеленчуци имат най-високи нива на сулфорафан. Но е напълно невъзможно да консумираме сурови броколи в такива големи количества. Ето защо голяма част от тяхното полезно действие се губи при готвене. Най-сигурният начин да получите сулфорафан от броколи е да го приемате под формата на хранителна добавка.
Кога е подходащо да приемаме този продукт?
Ракът е тежко заболяване, характеризиращо се с неконтролиран растеж на клетките. Доказано е, че сулфорафанът притежава противоракови свойства и намалява размера и броя на различните видове ракови клетки. Сулфорафанът може да защити здравето на сърцето, тъй като намалява възпалението. А възпалението води до стесняване на артериите, което е основна причина за сърдечно-съдовите заболявания. Освен това екстрактът от броколи коригира ефективно нивата на кръвната захар и може да подобри значително състоянието при хората, страдащи от диабет тип 2. Проучванията показват, че сулфорафанът може да има и други ползи за здравето: да лекува определени симптоми на аутизъм, може да намали уврежданията на кожата в следствие от UV лъчите, предпазва мозъка от увреждания и подобрява паметта, регулира функцията на стомаха, като намалява риска от запек.
Приемайте сулфорафан от броколи, за общо здраве на организма и за предпазване от:
• Сърдечно-съдови заболявания
• Рак
• Възпалителни процеси в организма
• Диабет тип 2
• Проблеми с нивата на кръвната захар
• Нередовен стомах
• Когнитивни смущения
• Затруднения с паметта
• Аутизъм
Как действа продуктът и какви са ползите от приема му?
Сулфорафанът освобождава определени антиоксиданти и детоксикиращи ензими, които могат да предотвратят растежа на раковите клетки. Доказано е, че екстрактът от броколи предпазва от развитието на канцерогени – вещества, които причиняват рак. Ето защо този естествен продукт се препоръчва за употреба при хора, които са потенциално застрашени от развитието на злокачествени заболявания. Освен това сулфорафанът намалява риска от стестнявания на кръвоносната система, с което защитава здравето на сърдечно-съдовата система. Редица проучвания вече доказват, че сулфорафанът от броколи подобрява значително състоянието при хората, страдащи от аутизъм. Със своята способност да регулира функцията на храносмилателната система и да подобрява работата на мозъка, екстрактът от броколи се превръща в широкоспектърна хранителна добавка, която като цяло благоприятства човешкото здраве. Приемът на този продукт води до следните ползи:
• Намалява риска от развитието на злокачествени заболявания
• Регулира нивата на кръвната захар
• Предпазва от развитието на диабет тип 2
• Подобрява работата на храносмилателната система
• Намалява риска от запек
• Лекува възпалението
• Предотвратява стесняването на артериите
• Защитава здравето на сърдечно-съдовата система
• Подобрява здравето при хората, страдащи от аутизъм
• Защитава кожата от вредното действие на УВ лъчите
Прочетете повече за сулфорафана в нашия блог в статията "Сулфорафанът – мощно средство за борба с рака и не само".
Качество
Суонсън притежава най-високия Рейтинг "А" за безопасност от Националната асоциация за храни и хранителни продукти в САЩ. Всички продукти на Суонсън имат GMPs сертификати за добри производствени практики. Те гарантират, че производителят използва висококачествени съставки с гарантиран произход и контрол, сигурни опаковки, чисти съоражения и спазва безопасните процедури на производство.
Състав на продукта:
Допълнителни предписания
Състав | Съдържание в една доза | Съдържание в максимална дневна доза |
Сулфорафан (от BroccoPhane® концентрат от кълнове от броколи, стандартизиран до 0,4% сулфорафан) | 400 мкг | 400 мкг |
Напишете Коментар