Каприловата киселина е средно-верижна мастна киселина, която се открива в палмовото масло, човешкото и животинско мляко, но в особено големи количества се среща в кокосовото масло. Каприловата киселина често се приема като добавка за повишаване на енергията. Тя увеличава нивата на енергия в организма два пъти повече в сравнение с глюкозата. Каприловата киселина притежава силно антибактериално, противогъбично и противовъзпалително действие. Заради тези си качества тя се използва ефективно за лечение на гъбични инфекции и кожни раздразнения. Каприловата киселина действа директно върху мембраните на гъбичните клетки, като ги разрушава. По този начин тя значително намалява риска от развитието на гъбички и помага на организма да се пребори с тях в случай на заразяване. 

Същите тези антибактериални свойства на каприловата киселина я превръщат в ефективно средство за борба с различни кожни раздразнения, като например суха кожа и акне. Каприловата киселина подобрява здравето на кожата и я предпазва от увреждане и възпаление. Тя действа изключително добре при акне, като намалява неговото разпространение и заздравява засегнатите участъци. 

Каприловата киселина се използва успешно и при различни храносмилателни смущения, причинени от възпалителни процеси. Тя помага при раздразнение и възпаление на червата, като ограничава и лекува бактериалните инфекции в храносмилателната система. Изследване през 2005 г. установява, че каприловата киселина действа ефективно за намаляването на пет различни вида бактерии в замърсено мляко, включително Е. coli. Проучването препоръчва използването на каприлова киселина като алтернативно средство за лечение на бактериални инфекции. 

Едно от най-ценните  свойства на каприловата киселина е това, че тя намалява риска от развитието на резистентност към антибиотици. Това е все по-често срещан проблем, който намалява възможността за лечение на хора, които се нуждаят от прием на антибиотици. Но това съвсем не е всичко! Каприловата киселина може да балансира нивата на холестерола, с което подпомага здравето на сърдечно-съдовата система.  

Качество

Суонсън притежава най-високия Рейтинг "А" за безопасност от Националната асоциация за храни и хранителни продукти в САЩ. Всички продукти на Суонсън имат GMPs  сертификати за добри производствени практики. Те гарантират, че производителят използва висококачествени съставки с гарантиран произход и контрол, сигурни опаковки, чисти съоражения и спазва безопасните процедури на производство.

">
Успешно добавен продукт в кошницата!

Каприлова Киселина

Caprylic Acid

Код: SWU096

Категория СПОРТНО ЗДРАВЕ
Опаковка 60 софт гел
Доза 600 мг
Тегло 130 гр
Описание:

Силно изразено противовъзпалително и антибактериално действие

Увеличава защитните сили на организма и насърчава имунитета

Бърз източник на енергия два пъти по-силен от глюкозата

0  ( 0 гласа )
0 гласа
0 гласа
0 гласа
0 гласа
0 гласа

Каприловата киселина е средно-верижна мастна киселина, която се открива в палмовото масло, човешкото и животинско мляко, но в особено големи количества се среща в кокосовото масло. Каприловата киселина често се приема като добавка за повишаване на енергията. Тя увеличава нивата на енергия в организма два пъти повече в сравнение с глюкозата. Каприловата киселина притежава силно антибактериално, противогъбично и противовъзпалително действие. Заради тези си качества тя се използва ефективно за лечение на гъбични инфекции и кожни раздразнения. Каприловата киселина действа директно върху мембраните на гъбичните клетки, като ги разрушава. По този начин тя значително намалява риска от развитието на гъбички и помага на организма да се пребори с тях в случай на заразяване. 

Същите тези антибактериални свойства на каприловата киселина я превръщат в ефективно средство за борба с различни кожни раздразнения, като например суха кожа и акне. Каприловата киселина подобрява здравето на кожата и я предпазва от увреждане и възпаление. Тя действа изключително добре при акне, като намалява неговото разпространение и заздравява засегнатите участъци. 

Каприловата киселина се използва успешно и при различни храносмилателни смущения, причинени от възпалителни процеси. Тя помага при раздразнение и възпаление на червата, като ограничава и лекува бактериалните инфекции в храносмилателната система. Изследване през 2005 г. установява, че каприловата киселина действа ефективно за намаляването на пет различни вида бактерии в замърсено мляко, включително Е. coli. Проучването препоръчва използването на каприлова киселина като алтернативно средство за лечение на бактериални инфекции. 

Едно от най-ценните  свойства на каприловата киселина е това, че тя намалява риска от развитието на резистентност към антибиотици. Това е все по-често срещан проблем, който намалява възможността за лечение на хора, които се нуждаят от прием на антибиотици. Но това съвсем не е всичко! Каприловата киселина може да балансира нивата на холестерола, с което подпомага здравето на сърдечно-съдовата система.  

Качество

Суонсън притежава най-високия Рейтинг "А" за безопасност от Националната асоциация за храни и хранителни продукти в САЩ. Всички продукти на Суонсън имат GMPs  сертификати за добри производствени практики. Те гарантират, че производителят използва висококачествени съставки с гарантиран произход и контрол, сигурни опаковки, чисти съоражения и спазва безопасните процедури на производство.

Състав и прием:

  • Всяка капсула съдържа 600 мг Каприлова киселина
  • Всяка опаковка съдържа 60 софт гел капсули
  • Приемайте по 1 софт гел капсула 2 пъти на ден с вода преди хранене
  • Една доза: 1 капсула
  • Препоръчителна дневна доза: 2 капсули
  • Други съставки: Желатин, Глицерин, Пречистена вода

Допълнителни предписания

  • Да се приема като хранителна добавка
  • Да не се използва като заместител на разнообразно хранене
  • Не се препоръчва за лица под 18 годишна възраст
Състав Съдържание в една доза Съдържание в максимална дневна доза
Каприлова киселина 600 мг 1200 мг
ИНФОРМАЦИЯ

Каприловата киселина е средно-верижна мастна киселина, която се открива в палмовото масло, човешкото и животинско мляко, но в особено големи количества се среща в кокосовото масло. Каприловата киселина често се приема като добавка за повишаване на енергията. Тя увеличава нивата на енергия в организма два пъти повече в сравнение с глюкозата. Каприловата киселина притежава силно антибактериално, противогъбично и противовъзпалително действие. Заради тези си качества тя се използва ефективно за лечение на гъбични инфекции и кожни раздразнения. Каприловата киселина действа директно върху мембраните на гъбичните клетки, като ги разрушава. По този начин тя значително намалява риска от развитието на гъбички и помага на организма да се пребори с тях в случай на заразяване. 

Същите тези антибактериални свойства на каприловата киселина я превръщат в ефективно средство за борба с различни кожни раздразнения, като например суха кожа и акне. Каприловата киселина подобрява здравето на кожата и я предпазва от увреждане и възпаление. Тя действа изключително добре при акне, като намалява неговото разпространение и заздравява засегнатите участъци. 

Каприловата киселина се използва успешно и при различни храносмилателни смущения, причинени от възпалителни процеси. Тя помага при раздразнение и възпаление на червата, като ограничава и лекува бактериалните инфекции в храносмилателната система. Изследване през 2005 г. установява, че каприловата киселина действа ефективно за намаляването на пет различни вида бактерии в замърсено мляко, включително Е. coli. Проучването препоръчва използването на каприлова киселина като алтернативно средство за лечение на бактериални инфекции. 

Едно от най-ценните  свойства на каприловата киселина е това, че тя намалява риска от развитието на резистентност към антибиотици. Това е все по-често срещан проблем, който намалява възможността за лечение на хора, които се нуждаят от прием на антибиотици. Но това съвсем не е всичко! Каприловата киселина може да балансира нивата на холестерола, с което подпомага здравето на сърдечно-съдовата система.  

Качество

Суонсън притежава най-високия Рейтинг "А" за безопасност от Националната асоциация за храни и хранителни продукти в САЩ. Всички продукти на Суонсън имат GMPs  сертификати за добри производствени практики. Те гарантират, че производителят използва висококачествени съставки с гарантиран произход и контрол, сигурни опаковки, чисти съоражения и спазва безопасните процедури на производство.

Състав и прием:

  • Всяка капсула съдържа 600 мг Каприлова киселина
  • Всяка опаковка съдържа 60 софт гел капсули
  • Приемайте по 1 софт гел капсула 2 пъти на ден с вода преди хранене
  • Една доза: 1 капсула
  • Препоръчителна дневна доза: 2 капсули
  • Други съставки: Желатин, Глицерин, Пречистена вода

Допълнителни предписания

  • Да се приема като хранителна добавка
  • Да не се използва като заместител на разнообразно хранене
  • Не се препоръчва за лица под 18 годишна възраст
Състав Съдържание в една доза Съдържание в максимална дневна доза
Каприлова киселина 600 мг 1200 мг
МНЕНИЯ(0)
Най-търсени