50 години „Суонсън здравни продукти“

През далечната 1969 г. в град Фарго, САЩ, американецът Лийлънд Суонсън основава компанията „Суонсън здравни продукти“, мотивиран от стремежа си да предостави природни решения в полза на здравето. Днес във фирмата работят повече от 650 служители, а марката „Суонсън” е многократен носител на престижната награда „Електронен търговец № 1 в Америка”. Класацията се изготвя въз основа на проучване за удовлетвореността на клиентите и се провежда от ConsumerLab.com – водещ анализатор, предоставящ независими данни и оценки за хранителните добавки в САЩ.

И днес служителите на „Суонсън” продължават да споделят и утвърждават ценностите, с които Лийлънд Суонсън основава компанията преди 50 години: висококачествени продукти, гарантирани ползи за здравето и професионално обслужване в полза на клиента.

Всички продукти на „Суонсън” съдържат сертифицирани съставки и се произвеждат при най-стриктен контрол на качеството при всеки един от етапите на производство. Много от продуктите на „Суонсън” представляват комбинирани формули за решението на конкретен здравословен проблем. Изборът на точния състав и количественото съотношение са резултат от работата на водещи световни медицински специалисти, които разработват формулата на всеки един продукт с марката „Суонсън” така, че той да бъде 100 % ефективен и безопасен при прилагане. Именно прецизният подбор и съчетаването на отделните съставки е тайната, на която се дължат уникалните качества на тези продукти. Освен основни за здравето витамини и минерали, „Суонсън” предлага широк асортимент от хранителни добавки, включително пробиотици, аминокиселини, билкови екстракти, зелени храни и др. Многообразието е част от фирмената политика на компанията да намери решение за всеки един индивидуален проблем, обръщайки внимание на специфичните нужди на своите клиенти.   

Суонсън притежава най-високия Рейтинг „А“ за безопасност от Националната асоциация за храни и хранителни продукти в САЩ. Всички продукти на Суонсън разполагат с GMPs  сертификати за добри производствени практики и за заверени от Американската агенция за контрол на храните и лекарствата. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *