Брандът „Суонсън” – традиция в предоставянето на природни решения за здравето от 1969 г. 

Като част от своята политика да бъде близо до всички, които се нуждаят от природни и качествени решения за здравето си, през 2013 г. водещата американска компания „Суонсън здравни продукти” откри своето европейско представителство чрез фирмата „Суонсън здравни продукти Европа”, локализирана в България. Местоположението, добре подготвеният екип и отличните икономически и търговски условия са сред мотивите, довели до избора на България за европейска централа на „Суонсън”. Беше разработен сайтът www.swansoneurope.com, който функционира на четири езика – английски, немски, френски и италиански и предлага висококачествените хранителни добавки на „Суонсън”, съобразени с търсенията и спецификите на европейския пазар. 

Едно от първите изисквания към новооткритото представителство е да споделя етичния кодекс на „Суонсън”, съгласно който всеки клиент трябва да получи най-доброто обслужване в интерес на неговото здраве. Това означава да му бъде оказано пълно съдействие, за да направи най-добрия избор с оглед на своите индивидуални нужди. Увереността, с която работят всички служители в отдел „Обслужване на клиенти”, се дължи в голяма степен и на факта, че брандът „Суонсън” притежава най-високия Рейтинг „А“ за безопасност от Националната асоциация за храни и хранителни продукти в САЩ (FDA). 

Локализирането на европейската централа на „Суонсън” в България даде възможност за обособяването на отдел, насочен само към клиентите от България. Така през 2017 г. беше създаден сайтът www.swansonvitamins.bg, който обслужва единствено българския пазар. Българските клиенти могат да бъдат щастливи, че са сред първите, които получават гаранция за качеството на своите продукти директно от най-големия и реномиран американски търговец на хранителни добавки. „Суонсън България” е под прякото ръководство на „Суонсън здравни продукти САЩ” и е всичко онова, което носи в себе си брандът „Суонсън”: висококачествени продукти, гаранция за безопасност и ефективност, индивидуално обслужване в интерес на здравето на клиента. 

„Суонсън България” предлага широк асортимент от хранителни добавки във всички сфери на здравето – грижа за сърцето, за ставите, за храносмилателната система, за нервната система и много други. Повече от 740 продукта са на разположение на българските потребители, като гамата непрекъснато се обновява и допълва в съответствие с най-новите достижения в тази сфера. Съвсем скоро предстои хранителните добавки на „Суонсън” да бъдат представени и в аптечната мрежа в страната.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *